edelsmeden
Het atelier van Marielle Overdulve -"het moment-edelsmeden" was al gevestigd in de Poststraat 30 waar ook de ruimte is ingericht voor het geven van cursussen edelsmeden.
Nu ook de verkoop van sieraden op dezelfde lokatie is ondergebracht kan een betere service aan de bezoekers worden geboden.

Ook het aantal sieraden dat daar getoond kan worden neemt sterk toe vanwege het grotere aantal vitrines waarover we in dat pand beschikken.

DSC00730

nieuwsbrief in ontwikkeling

IMG1654

galerie het moment poststraat 28 4301ad zierikzee +(31) 111 411 202 kvk middelburg 30302804
┬ę 2006-2015 galerie het moment ┬«marielle overdulve, alle rechten voorbehouden

U ontvangt deze email omdat wij eerder met u via de galerie of via email contact hebben gehad.
Indien u geen prijs stelt op toezending van onze nieuwsbrief, klik dan op uitschrijven

klik hier om de nieuwsbrief in uw browser in te zien

expositie
Kunstenaar Dirk Bal exposeert zijn stillevens en bronzen beelden.

Van Hans Leijerzapf zijn in de galerie weer tal van recente schilderijen te zien. Op de website kunt u daarna nog altijd zien welke van zijn schilderijen bij de galerie in stock zijn.


Permanent zijn de bronzen beelden te zien van Brigitte Boemaars en Mark van den Heuvel. Van Mark van den Heuvel zijn eveneens zijn "momenten" te zien.

pruimen
lecarton2
windvrouw11

kunstenaar Dirk Bal
De stillevens van kunstenaar Dirk Bal evenals zijn bronzen beelden stralen rust en evenwicht uit. Kenmerkend voor zijn beelden zijn de sierlijke en elegante vormen van de figuren die juist die rust en dat evenwicht uitstralen.

Zijn stillevens vallen op door bijzondere composities, zijn kleurgebruik en de manier waarop hij van het licht gebruik maakt. Tesamen vormt het een geheel dat evenals in zijn driedemensionaal werk dat de rust en balans weergeeft waarnaar hij steeds op zoek is.

vijzel
balance
equilibre

Kent u iemand die onze nieuwsbrief ook zou willen ontvangen, dan stellen wij uw doorzending op prijs.

Verder treft u in onze galerie het werk aan van Eddy Brams en Jean Paul van Lee, schilders van stillevens, de zonnige en kleurrijke werkenvan Angenelle Thijssen,keramiek van Dick Versluis, bronzen beelden van Lia van Rossum, aquarellen van Jan Kroesen, etsen van Philip Wiesman, "meninas" van M.Valencia, houten objecten van Jef Huibers, "tafelvolk" van Jan-Willem Zuidhoek, schilderijen van Marc Deconincken Theo Metaal, en bronzen beelden van Marian van Steenoven.

tijdvantoen
melkkanpaddestoelen
mannekeopwiel
mannenkop
WillibrorduskerkHulst
auto
meninas1
zonnigvaasje
wittelichamen
tango125

Wilt u zich inschrijven om de nieuwsbrief te ontvangen, klik dan op inschrijven

Zierikzee, maart 2015

item12

G A L E R I E

HET MOMENT

hlzozijnze
p30wklein
p30